De Weverij en Groen Zuid Kijkdagen

Zaterdag 17 november organiseren we een kijkdag op de site van De Weverij en stellen we de laatste fase van dit woonproject voor. Schrijf je in voor deze kijkdag via:

Kijkdag De Weverij

Zaterdag 24 november kom je meer te weten over het nieuwe aanbod appartementen en woningen in de woonbuurt Groen Zuid. Schrijf je in voor deze kijkdag via:

Kijkdag Groen Zuid

Woonerf De Weverij en Groen Zuid Kijkdagen

Vlaming is voor de betonstop, maar wil zelf niet kleiner wonen

Een Ivox studie in opdracht van CORES Development toont aan dat 2 op de 3 Vlamingen wel achter de betonstop staat, maar zelf niet kleiner wil wonen. Thomas De Jong, onze Chief Development Officer aan het woord...

Lees hier het persbericht

PROFICIAT - HUB & DRDH Architects!

Op basis van het wedstrijdontwerp heeft de jury HUB & DRDH Architects als winnaar aangeduid voor het ontwerp van de Friendship site...

Lees meer

Nieuwe projecten op de CORES radar

De start van de zomer kondigde een drukke tijd aan op onze expansie-afdeling. Met een mooi resultaat tot gevolg, want de afgelopen maanden werden er drie nieuwe projecten vastgelegd, meer bepaald in de gemeentes Kampenhout, Tremelo en Sint-Katelijne-Waver.

Lees meer

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons