Welkom bij CORES

UPDATE - Bezichtigingen weer mogelijk vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei worden de coronamaatregelen versoepeld. Hierdoor is het opnieuw mogelijk om fysieke plaatsbezoeken en afspraken te organiseren, uiteraard onder strikte voorwaarden zodat de veiligheid voor alle partijen gegarandeerd kan blijven. Wij kijken er alvast naar uit om u binnenkort weer te mogen ontvangen!

Wenst u meer info of heeft u een vraag? Neem dan contact op via 03 820 82 82 of . U kan ook live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton.

Lees meer over de nieuwe richtlijnen voor een plaatsbezoek en onze digitale service op maat in deze blogpost.

Investeren in vastgoed - covid19 corona

Investeren in vastgoed? Meer dan ooit interessant!

De vastgoedsector bewijst ook tijdens de huidige crisis dat een investering in vastgoed – en meer specifiek het residentiële segment - meer dan ooit een interessante en stabiele investering is ten opzichte van andere beleggingsproducten.

Lees meer

Nieuwe woonwijk & publiek park van meer dan 1 hectare in Mol

Begin 2018 werd CORES Development eigenaar van de gronden gelegen aan de Keirlandse Zillen. De locatie is, dankzij de optimale bereikbaarheid nabij het station, uiterst geschikt om de groeiende vraag naar woningen in Mol op te vangen. De centrale parkzone van meer dan 1 hectare vormt een belangrijke troef van dit kernversterkend project. De nieuwe plannen sluiten aan bij het masterplan dat de gemeenteraad in 2017 goedkeurde en worden op 16 maart 2020 aan de buurt voorgesteld.

Lees meer

1 op 10 Vlamingen in centrumsteden heeft minstens 2 woningen

Uit een onderzoek van iVox in opdracht van CORES Development blijkt dat 9% van de Vlamingen in de centrumsteden aangeeft twee (of meerdere) woning(en) te bezitten...

Lees meer

Antwerpen Centrum

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons