Welkom bij CORES

Ondanks de aangescherpte maatregelen om de tweede COVID-19 besmettingsgolf in te dijken, blijft CORES 100% operationeel en volledig tot uw dienst.
Uiteraard staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Daarom verwelkomen wij u graag voor een persoonlijke afspraak of plaatsbezoek in uw eigen bubbel, onder duidelijke voorwaarden zodat ieders veiligheid gegarandeerd kan blijven.

 

 

Toch liever een afspraak vanop afstand? Geen probleem, onze collega's bieden u graag via een telefoon- of videogesprek een persoonlijke, digitale service op maat met plannen en budget- en rendementsberekeningen. Hoe zo’n videogesprek in z’n werk gaat leest u hier.
 

 

U kan ook live met ons chatten van 9u tot 21u via de chatbutton en we blijven uiteraard bereiaar via 03 820 82 82 of .

NIEUW – Co-renting in Gent

De steeds populairder wordende trend van co-living is voelbaar op de investeringsmarkt. Daarom introduceert CORES een specifiek co-renting aanbod voor investeerders in woonproject Øslo in Gent...

Lees meer

co-renting of samenhuizen in 9000 Gent
Wauwhaus studentenkoten Maastricht

Het nieuwe Wauwhaus zet sterk in op sociale interactie en comfort

Wonen Limburg biedt aan de start van het nieuwe academiejaar in Maastricht aan zo’n 127 studenten huisvesting in het gloednieuwe studentencomplex Wauwhaus. De woningcorporatie kocht het pand aan de Dr. Nevenstraat van vastgoedontwikkelaar CORES Development uit Antwerpen...

Lees meer

Investeren in vastgoed? Meer dan ooit interessant!

De vastgoedsector bewijst ook tijdens de huidige crisis dat een investering in vastgoed – en meer specifiek het residentiële segment - meer dan ooit een interessante en stabiele investering is ten opzichte van andere beleggingsproducten.

Lees meer

Investeren in vastgoed - covid19 corona

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons