Afschaffing woonbonus: wat betekent dit voor u?

Begin oktober 2019 werd het nieuwe Vlaamse regeerakkoord voorgesteld, met o.a.  de afschaffing van de woonbonus vanaf 1 januari 2020. Wat betekent dit nu voor u als toekomstige eigenaar of investeerder?

Lees meer

Woonbonus Vlaanderen

CORES Development lanceert eerste gasvrije woonwijk in Diest

Door onder andere de integratie van een BEO-veld wordt De Tuilerie de eerste woonwijk in Diest en omgeving die niet langer op het gasnet dient aangesloten te zijn.

lees het persbericht

LANCERING NIEUW WOONPROJECT IN HAACHT

Om de hoek van De Mouterij, lanceert CORES in centrum Haacht project HOPVELD. De 46 appartementen en penthouses liggen rond een gemeenschappelijke binnentuin (met echte hop!) waar het heerlijk vertoeven is. 

Ontdek Hopveld

Hopveld Haacht
c-space co-working buurthuis

c-space: flexruimte voor de buurt

Met c-space willen we de bewoners van onze projecten gemeenschappelijke ruimte bieden, die ze kunnen gebruiken voor yogasessies, feestjes, om te kaarten …
Maak kennis met het buurthuis anno 2019.

Ontdek c-space

c-hive: futureproof ondernemen

Het c-hiveconcept gaat verder dan coworking of de anonieme flexdesks van grote bedrijven. Maak kennis met dit nieuwe toekomstgericht kantoorconcept.

Ontdek c-hive

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons