c-hive Antwerp

CORES Investment verhuist naar c-hive

Enkele maanden na de oprichting van CORES Investment, verhuist het team naar c-hive en worden ze officieel de nieuwe buren van CORES Development.

lees meer

COREST Investment lanceert 1e internationale project in Den Haag

CORES Investment, Lakenvelder Investment Group & Syntrus Achmea Real Estate & Finance gaan samen 844 appartementen ontwikkelen aan de Verheeskade in Den Haag. De drie partijen tekenden op 5 juni op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam een intentieverklaring waarin de samenwerking werd vastgelegd.

lees hier het persbericht

yntrus achmea lakenvelder investment group cores investment

HOPVELD, HAACHT - Verkoop gestart

Op wandelafstand van het gezellige dorpscentrum van Haacht bouwt CORES binnenkort Hopveld: 46 appartementen & penthouses en 2 gelijkvloerse commerciële ruimtes rond een gemeenschappelijke binnentuin waar het heerlijk vertoeven is.

Bekijk het project

10 Van Schoonbeke - verkoop gestart

10 Van Schoonbeke, dat is woonplezier in de bruisende Antwerpse Harmoniewijk én een topopportuniteit voor investeerders. Deze 33 appartementen worden immers volledig instapklaar afgewerkt. De oplevering is voorzien in februari 2020.

Bekijk het project

c-space co-working buurthuis

c-space: flexruimte voor de buurt

Met c-space willen we de bewoners van onze projecten gemeenschappelijke ruimte bieden, die ze kunnen gebruiken voor yogasessies, feestjes, om te kaarten …
Maak kennis met het buurthuis anno 2019.

lees meer

c-hive: futureproof ondernemen

Het c-hiveconcept gaat verder dan coworking of de anonieme flexdesks van grote bedrijven. Maak kennis met dit nieuwe toekomstgericht kantoorconcept.

lees meer

Nieuwe wet op de mede-eigendom: wat verandert en voor wie?

Vanaf 1 januari 2019 treedt de hervorming van de wetgeving op de mede-eigendom in werking. Cathérine Eelen, onze Legal Counsel, verduidelijkt de belangrijkste veranderingen.

lees meer

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons