Hopveld Haacht nieuwbouw appartement

START VOORVERKOOP HOPVELD - HAACHT

Kom alles te weten over het nieuwe woonproject Hopveld in Haacht op zaterdag 25 mei en breng een bezoek aan het modelappartement!

Schrijf je nu in

WERKEN nieuwbouwproject LOUISE MARIE GESTART

Aannemer Vanhout start 25 maart met de eerste voorbereidingen rond de site van nieuwbouwproject Louise Marie op de hoek van de Desguinlei en de Karel Oomsstraat. Eind maart starten de graafwerken, die tegen een hoog tempo zullen vorderen...

Lees hier het persbericht

c-space Hoboken

c-space: buurthuis 2.0

Met c-space willen we de bewoners van onze projecten gemeenschappelijke ruimte bieden, die ze kunnen gebruiken voor yogasessies, feestjes, om te kaarten …
Maak kennis met het buurthuis anno 2018.

lees meer

c-hive: futureproof ondernemen

Het c-hiveconcept gaat verder dan coworking of de anonieme flexdesks van grote bedrijven. Maak kennis met dit nieuwe toekomstgericht kantoorconcept.

lees meer

Nieuwe wet op de mede-eigendom: wat verandert en voor wie?

Vanaf 1 januari 2019 treedt de hervorming van de wetgeving op de mede-eigendom in werking. Cathérine Eelen, onze Legal Counsel, verduidelijkt de belangrijkste veranderingen.

lees meer

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons