Kijkdag De Weverij zondag 31 maart

Kom naar de kijkdag op zondag 31 maart en ontdek deze nieuwe groene wijk in het hart van het Waasland.

Allerlaatste fase nu in verkoop!

Schrijf je hier in

Cores Development ondersteunt circulair bouwen

Cores Development ondersteunt circulair bouwen

Samen met 230 andere deelnemende publieke en private organisaties geeft CORES Development op 22 februari de aftrap van de Green Deal Circulair Bouwen. Hiermee tonen we ons klimaatengagement, niet alleen in woorden, maar ook in concrete actie!

lees meer

Start bouwwerken laatste fase woonproject Groen Zuid

Een kleine vier jaar na de eerstesteenlegging van intergenerationeel woonproject Groen Zuid te Hoboken, ging recent de verkoop van de vierde en laatste fase van start.

lees meer

c-space Hoboken

c-space: buurthuis 2.0

Met c-space willen we de bewoners van onze projecten gemeenschappelijke ruimte bieden, die ze kunnen gebruiken voor yogasessies, feestjes, om te kaarten …
Maak kennis met het buurthuis anno 2018.

lees meer

c-hive: futureproof ondernemen

Het c-hiveconcept gaat verder dan coworking of de anonieme flexdesks van grote bedrijven. Maak kennis met dit nieuwe toekomstgericht kantoorconcept.

lees meer

Oprichting eigen R&D cel

Met de start van het nieuwe jaar zetten we bij CORES volop in op trendwatching door de opstart van onze eigen R&D cel. Zo houden we de vinger aan de pols op het vlak van nationale en internationale evoluties in de vastgoedmarkt en projectontwikkeling. Walt Okafor (26), onze nieuwe R&D Manager & Product Developer, volgt alle trends op de voet op om de projecten van CORES Development klaar te stomen voor de nieuwe woonvormen van de toekomst.

Lees hier het persbericht

Nieuwe wet op de mede-eigendom: wat verandert en voor wie?

Vanaf 1 januari 2019 treedt de hervorming van de wetgeving op de mede-eigendom in werking. Cathérine Eelen, onze Legal Counsel, verduidelijkt de belangrijkste veranderingen.

lees meer

Bezoek een CORES modelappartement

Hoe voelt het om in een CORES appartement te wonen? Kom het zelf ervaren en bezoek ons modelappartement in de Peter Benoitstraat in Antwerpen. Stijlvol ingericht en kwalitatief afgewerkt met oog voor slimme details. Laat je inspireren door de met zorg geselecteerde materialen en de praktische indeling. Tijdens de rondleiding geven we je meteen ook advies en beantwoorden we al je vragen.

Maak een afspraak

U heeft een bouwgrond te koop? U wilt een persdossier ontvangen? U heeft een vraag over onze projecten? ...

Contacteer ons