In het groen tussen Hove en Boechout

Tussen Hove-centrum en Boechout-centrum worden op een groen perceel aan de Boechoutsesteenweg 2 gebouwen met telkens 15 appartementen en een penthouse ingepland.

 

Het project ‘De Varens’ bevindt zich op een groen perceel tussen de centra van Hove en Boechout. De 2 gebouwen, met telkens 16 appartementen, zijn ingepland op het bestaande perceel, met absoluut respect voor het bestaande groen. De hoogstammen en leilinden worden behouden, de groenbuffers aan de randen worden verdicht en opnieuw aangeplant. De bebouwde oppervlakte en de bouwhoogte worden zoveel mogelijk beperkt zodat de gebouwen perfect aansluiten bij zowel de parktuin op de site als de ruimere groene omgeving.

De appartementen werden ontworpen met speciale aandacht voor de privacy van hun bewoners en de omgeving. Door de inplanting van de terrassen en de grote raampartijen kunnen de bewoners ten volle van de omgeving en het zonlicht genieten.