Toekomstgericht wonen op een toplocatie

48 erkende assistentiewoningen in woonproject Cadiz op het Eilandje in Antwerpen.

 

De 48 assistentiewoningen zijn ideaal gelegen aan de voorgevel van het gebouw. Het hedendaagse gebouw, ontworpen door META Architectuurbureau en Poponcini & Lootens Architecten, kenmerkt zich door een lichte architectuur met veel glas, voor een overvloedige lichtinval. Bovendien voldoen de appartementen dankzij een doorgedreven isolatie, het gebruik van duurzame materialen en energiezuinige technieken aan strenge EPC-normen en eisen van de stad Antwerpen.


 

Gevel Cadiz

Wat is een erkende assistentiewoning?

Een assistentiewoning – vroeger ook wel serviceflat genoemd – biedt u niet alleen alle comfort van een hedendaagse woning aan. U bevindt zich bovendien in de onmiddellijke nabijheid van hulp, indien u deze nodig
heeft. Er is permanent zorgassistentie in uw buurt en u kan genieten van een bijkomende dienstverlening. U blijft dus uw volledige vrijheid behouden, net zoals thuis.

Een erkende assistentiewoning huren?

De oplevering van de erkende assistentiewoningen in Cadiz is gepland in juni 2017. Heeft u interesse om 1 van de 48 assistentiewoningen te huren dan is het aangewezen om u nu al te registreren op de wachtlijst. Voor meer informatie kan u terecht bij Geert Staelens van GZA Woonzorgroep (0492/55.00.02).

Gevel Cadiz