Woonplezier op maat van levensgenieters

U kunt zich geen betere locatie voorstellen…
14 Van Schoonbeke is gelegen vlak bij het Harmoniepark met leuke winkels, horecazaken, cultuur en musea binnen handbereik.
 

Wonen op een toplocatie

U kunt zich geen betere locatie voorstellen… De eigentijdse appartementen van 14 Van Schoonbeke, zijn gelegen vlak bij het Harmoniepark met leuke winkels, horecazaken, cultuur en musea binnen handbereik.
14 Van Schoonbeke biedt u aangename rust en tegelijk is de stad nooit veraf. Met het openbaar vervoer is de Antwerpse binnenstad vlot bereikbaar. Snel een boodschap doen? U loopt gewoon even binnen in de buurtsupermarkt.

Harmoniepark
Interieur leefruimte

Comfort en kwaliteit

Dankzij de grote ramen baden de gezellige leefruimtes in het licht. U geniet van alle hedendaags comfort, zoals de nieuwste keukentoestellen en een prachtige inloopdouche in uw badkamer. Elk appartement is praktisch ingedeeld en ontworpen met oog voor ergonomie en veiligheid. Uw woning heeft geen drempels en is bereikbaar via een rolstoeltoegankelijke lift.
 

Tijdloze architectuur

Het hedendaagse ontwerp van het gerenommeerde bureau SVR Architects past subtiel in het straatbeeld met vooral herenhuizen en appartementen. De voor- en achtergevel worden opgetrokken in metselwerk met
betonnen elementen en een natuurstenen plint. Het materiaalgebruik en de vormentaal refereren naar de gevels van de woningen die typerend zijn voor deze buurt.
 

achtergevel 14 Van Schoonbeke
Koppel zonder zorgen

Langer onafhankelijk zonder zorgen

De ergonomische assistentiewoningen zijn afgestemd op levensbestendig wonen. Ideaal voor wie zo lang mogelijk onafhankelijk van het leven wil genieten. Een assistentiewoning  biedt u niet alleen alle comfort van een hedendaagse woning aan. U bevindt zich ook in de onmiddellijke nabijheid van hulp, indien u deze nodig heeft. GZA Woonzorggroep zal instaan voor de uitbating van de assistentiewoningen. Als onafhankelijke beheerinstantie zorgt GZA Woonzorggroep voor het aanbieden van de basisdienstverlening en het organiseren van de facultatieve dienstverlening. De op de site aanwezige woonassistent begeleidt de bewoners naar de gepaste zorg- en dienstverlening.