Investeren met de CORES garantie

1. Zekerheid van locatie

Uw vastgoed moet niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Daarom zijn we heel selectief bij de keuze van onze locaties. Wij weerhouden enkel locaties die gunstig evolueren op het vlak van bereikbaarheid, werkgelegenheid, herontwikkeling, overheidsinvesteringen,…
 

zekerheid van locatie
Zekerheid van rendement

2. Zekerheid van rendement

Aan CORES Development hebt u een betrouwbare partner die u garanties biedt voor een maximale return van uw investering. Een opbrengsteigendom betekent bij ons een verhuurklaar appartement, volledig afgewerkt en instapklaar voor uw huurder. Voor de berekening van uw investering houden wij met alle kosten rekening. Ook van uw toekomstige huuropbrengsten geven wij u een realistisch beeld: gebaseerd op reële huurwaarden die gestaafd kunnen worden aan de hand van concrete cijfers.

3. Zekerheid door eigen verhuur- en beheerdienst

We werken als verbindingspersoon tussen huurder en verhuurder. Zo bouwen we langetermijnrelaties op volgens het ‘one-stop-shop’- principe. De huurder huurt en de verhuurder koopt bij eenzelfde partij. Wij zijn als ontwikkelaar uiteraard volledig op de hoogte van alle details van het gebouw en de woonunits. Het resultaat is een snelle en correcte opvolging. 
 

Logo CORES Rental & Resale Service

Enkele investeringsopportuniteiten

Erkende assistentiewoningen in de Harmoniewijk

Logo 14 Van Schoonbeke
Te koop
14 Van Schoonbeke
Antwerpen

Een ideale ligging: de rust van de Harmoniewijk en toch vlak bij het stadcentrum. GZA zorgt bovendien voor de gepast zorg- en dienstverlening.

Appartementen in een vernieuwde stationsbuurt

De Blekerij - Diest
Te koop
De Blekerij
Diest

De stationsbuurt in Diest wordt de komende jaren totaal vernieuwd. De Blekerij is het eerste woonproject dat deel uitmaakt van deze herontwikkeling. Ideaal gelegen tussen station en Demer.

Erkende assistentiewoningen in Sint-Niklaas

De Weverij - Sint-Niklaas
Te koop
Woonerf De Weverij
Sint-niklaas

Erkende assistentiewoningen in een nieuwe woonwijk met een mix van woontypes en generaties. Toprendement met huurgarantie.

Meer info?