10 mei 2017

Een assistentiewoning huren op het Eilandje - Kijkdag zaterdag 10 juni

Cadiz Eilandje Antwerpen
Cadiz Assistentiewoningen
Gerealiseerd
Cadiz Assistentiewoningen
Antwerpen

Op de site van het voormalige douanegebouw in de Cadixwijk in Antwerpen ontwikkelden CORES Development en Builprom een woonconcept, met naast 216 appartementen, horeca en winkels ook ruimte voor een woonzorgcampus met een woonzorgcentrum met 120 woongelegenheden en 48 erkende assistentiewoningen. De woonzorgcampus wordt uitgebaat door GZA.

Een erkende assistentiewoning kopen in het project Cadiz kan al een hele tijd niet meer. Maar binnenkort worden de woningen opgeleverd en dan zal het mogelijk worden om één van 48 wooneenheden te huren. De exploitatie van de assistentiewoningen start op 1 augustus 2017. Geïnteresseerden krijgen tijdens de kijkdag op zaterdag 10 juni van 13u tot 16u de kans om een kijkje te nemen in de 2 modelappartementen in het gebouw aan Kattendijkdok-Oostkaai. Inschrijven voor een bezoek aan de modelappartementenen kan via het onderstaande formulier.

Woonzorgcampus Cadiz bevindt zich in de Napelsstraat 70 - 2000 Antwerpen (ingang via Cadixplein). Er geldt betalend parkeren in de buurt maar het gebouw is bereikbaar met openbaar vervoer (halte Londenstraat, Noorderplaats en Kempenstraat).

Inschrijven